Kinderworkshop

Geeft u een feestje waarbij kinderen zich lekker creatief willen uitleven kijk dan bij onderstaande voorbeelden. Heeft u zelf een knutsel idee dan kan Nibaliki dat vrijblijvend voor u uitwerken. De workshops worden op lokatie gegeven waarbij alleen een tafel en stoelen nodig zijn. Alle andere materialen voor de workshop brengt Nibaliki mee.

Sieradenkistje of schatkistje pimpen :

De kinderen krijgen een blanko kistje dat ze mogen verven in hun favoriete kleur. Daarna gaan ze het versieren met bijvoorbeeld hartjes, bloemetjes, sterretjes, lint, strikjes enz. De binnenkant krijgt een zachte bodem en het deksel een spiegeltje van mozaïek. Zijn er jongens of meisjes die liever een stoer schatkistje maken, dan wordt het materiaal aangepast.

Prijs: €  12,50
Leeftijd: vanaf 6 jaar


Spiegel pimpen :

De kinderen krijgen een spiegel met brede blanko rand die ze mogen verven in hun favoriete kleur. Daarna gaan ze hem versieren met bloemetjes, sterretjes, stickers, glitter, mozaïeksteentjes, lintjes enz.

Prijs: €   12,50
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Geurkrans :


Een strokrans bekleden met stof naar keuze en daarna pimpen met zeepjes, zelfgemaakte lavendelbuideltjes en leuke versiersels.

Prijs: € 12,50
L
eeftijd: vanaf 7 jaar


Sieraden maken :
Een ketting, armband, oorbellen maken, een leuke tassenhanger of stoere sleutelhanger? Er is volop keuze uit kralen, bedels en bandjes.

Prijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 9 jaar


Kussentje verven met textielstift :
Op een kussenhoes je favoriete figuur verven met textielstiften. Leuk voor op het bed of in de bank.

Prijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 6 jaar